gdzie do serwisu w okolicach Starachowic

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • marco80l
    Classic
    • 2015
    • 3

tomus7, my o takich co na spoty nie przyjeżdżają, to szybko zapominamy :P :lol:
    tak swoją drogą, to przecież knowak skasował swoją octę i raczej poszła na złom, więc małe szanse że ktoś to wyklepał i śmiga dalej :idea: chociaż z drugiej strony ...... :wink: logo i wlepę miał, więc nigdy nic nie wiadomo :szeroki_usmiech
  • kilgoor
    Classic
    • 2013
    • 3

Od miesiąca ma skodę i chcę w niej wymienić płyny i zrobić jakiś przegląd.
    Pytanie czy jechać z tym do ASO w okolicy mam dwa w Kielcach i jeden w Ostrowcu Świętokrzyskim? Czy może polecicie coś dobrego w okolicy Starachowic?
    Najlepiej jakby tam był jakiś dobry człowiek co mi powie jaki rodzaj autka mam jak dbać o nie i co trzeba by w nim ponaprawiać i powymieniać.

Komentarz

• Northeusz
      RS
      • 2010
      • 1677
      • Octavia I (1U2)
      • AUM 1.8 20VT 150 KM

Re: gdzie do serwisu w okolicach Starachowic

Zamieszczone przez kilgoor
      Od miesiąca ma skodę i chcę w niej wymienić płyny i zrobić jakiś przegląd.
      Pytanie czy jechać z tym do ASO w okolicy mam dwa w Kielcach i jeden w Ostrowcu Świętokrzyskim? Czy może polecicie coś dobrego w okolicy Starachowic?
      Najlepiej jakby tam był jakiś dobry człowiek co mi powie jaki rodzaj autka mam jak dbać o nie i co trzeba by w nim ponaprawiać i powymieniać.
      Ja jeżdżę do ASO SOLO w Masłowie. Nie narzekam, zawsze rzeczowo, miło, dopytać można. Natomiast co do ASO na Krakowskiej to nie zaglądam tam i nie polecam.
      Pozdrawiam
      Northeusz

Komentarz

Pracuję...